achtergrond

maandag 29 augustus 2011

Lay-out met het papier van The Scrapcake

Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je geen genoeg kunt krijgen van een bepaalde papierlijn en dat je het liefst al je foto's daarmee scrapt? Ik heb dat nu wel... Ik ben namelijk verliefd op het papier van The Scrapcake en dan de lijn "The bright side of life". Zo mooi romantisch, ik kan er geen genoeg van krijgen.Ik heb het papier onder de foto bewerkt met Crackle paint (picket fence) en heb daarna distressinkt (Frayed Burlap) in de crackle gesmeerd om daar de nadruk wat meer op te leggen.
Het houten takje is ook bewerkt met Crackle paint (picket fence).'

Het "kaartje" op de foto hierboven heb ik bewerkt met Cracklepaint "rock candy". Dat is transparant en mat, dus oud, zonder teveel glans.

Verder heb ik veel kantjes en lintjes gebruikt
De blauw met roze bloem hieronder heb ik gegoten met Utee pearl en white en met de copics en de airbrush gespoten. Het roze roosje heb ik bewerkt met diamond dust, waardoor het lijkt of het gesuikerd is.Gebruikte materialen:
The Scrapcake - Bright side of life, Ranger Tim Holtz Distress Crackle paint (in de kleuren picket fence en rock candy), Verschillende kantjes en lintjes, Tim Holtz Idea-Ology Tissue tape, Ranger Tim Holtz distress ink (Frayed Burlap), Bladzijde uit een oud boek, bloemen (Scrapdelight eigen import), Ranger Ultra Thick Embossing Enamel (clear, pearl en white), gietmal, Copic Markers, Airbrush, Martha Stewart Deep edger pons  Daisy fan, Houten takje van Artemio, Twinklets Diamond dust, Ranger glossy accents, ZVA Creative bling swirl.
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!
 
 

1 opmerking:

  1. wat is je lo mooi geworden echt lief en wat een schitterende foto!! gr janneke

    BeantwoordenVerwijderen